Circuit de 3 zile in Tara Silvaniei

Descriere oferta

Vă invităm alături de noi in tara dealurilor viticole ale Silvaniei ca sa aflam povestea unui vin premiat și să cinstiți viața cu un pahar de sampanie Silvania.

Imbarcari:

- Pitesti - parcarea Finante Publice - str. Egalitatii

- Ramnicu Valcea – Autogara CTL - str. Ferdinand

- Calimanesti - Hotel Central

- Sibiu - Vestem - Subway/Mol

Traseu: Pitesti – Rm. Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Cluj – Jibou – Simleul Silvaniei – Boghis - Alba Iulia – Sibiu - Rm. Valcea - Pitesti.

Obiective: Gradina botanica Jibou - Simleul Silvaniei: Castelul Bathori, Muzeul Holocastului , Podgoria Silvania – Baile Boghis – Manastirea Bic - Sibiu.

Itinerariu:

Ziua 1.

Plecare din Pitesti pe Valea Oltului

Vizitam Gradina Botanica din Jibou.

Cazare cu cina la pensiune 3 * in Simleul Silvaniei

Ziua 2.

Mic dejun

Vizitam:

- Crama si Podgoria Silvania

- Muzeul Holocaustului,

- Baile Boghis – ape calde si reci termale – daca va fi posibil Cazare cu cina la pensiune 3 * in Simleul Silvaniei

Ziua 3.

Mic dejun.

Vizitam:

- Manastirea Bic

Conditii de plata: 400 lei/pers. din pretul pachetului de calatorie la inscriere.

Diferenta la 30 de zile inainte de plecare.

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 pentru autocar si 20 persoane pentru  microbuz) agentia isi rezerva dreptul de  a anula excursia cu maxim 7  zile inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea  inscrierii la un alt program similar. Agentia isi  rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.  

IMPORTANT!!
Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate acoperi pierderille financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si control a starii de sanatate, formalitati vamale ).

Documentele necesare calatoriei: carte de identitate.

Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii. 

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi: razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite, demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi: imbolnaviri, deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia. cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii.

In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi:- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj; - camera cu balcon; -meniu special, acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.

Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat
- 2 nopti cazare cu mic dejun si cina in Simleul Silvaniei – pensiune 3*
- Bonus : foc de tabara
- reprezentant agentiei

Servicii neincluse

- intrarea la obiectivele turistice.
- vizita si degustare de vinuri la Podgoria Silvania – optional, informativ, 45 lei/pers.
- Intrarea la Baile Boghis – optional – pret informativ aprox. 40 lei/pers
- masa de pranz
- alte cheltuieli personale

Informatii despre transport

Transport cu autocarul: Pitesti – Rm. Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Cluj – Jibou – Simleul Silvaniei – Boghis - Alba Iulia – Sibiu - Rm. Valcea - Pitesti.

Preturi

12.05.2023 - 14.05.2023 990 EUR

Sign In