Circuit de 13 nopti pe Coasta de Est - SUA & Canada

Descriere oferta

Coasta de Est, este plină de atracții turistice care mai de care mai extravagante și mai spectaculoase. Unele dintre cele mai populare o reprezinta Casa Alba și Statuia Libertații.

Vom vizita: New York, Boston, Montreal, Quebec, Washington DC.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:
ZIUA 1. Sosire în New York
Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York. Ghidul dumneavoastra vă va  întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnopteaza în zona orașului New York (New Jersey).

ZIUA 2. New York City. Excursie opțională + Ascensiune în observatorul Empire State Building
Dupa micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru pâna în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). Dupa amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați pâna la etajul 86 al cladirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu, dupa ce veți admira incredibilul spectacol nocturn al reclamelor din Times Square, autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer lah otel. Cazare în în zona orașului New York (New Jersey).

ZIUA 3. New York – Newport - Boston. Excursie opțională vila The Breakers – Newport
Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne catre Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legata de Revoluția Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joaca“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge în continuare catre Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard, veți trece pe lânga unele puncte de atracție ale orașului Boston veți vizita vechiul centru al orașului, Copley Square, veți parcurge o parte a rutei istorice Liberty Trail, iar seara veți avea timp liber în zona Quincy Market. Se înnopteaza în zona Boston-ului.

ZIUA 4. Boston - White Mountain National Forest – Montreal
Mic dejun. În această dimineață, veți continua vizitarea orașului Boston într-un tur pietonal. Apoi vă veți îndrepta spre Montreal, călatorind prin statele New Hampshire și Vermont catre granița cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii cu minunatele peisaje ale White Mountain National Forest. Se înnopteaza în zona Montreal.

ZIUA 5. Montreal - Quebec - Cabana Sucre. Opțional - vizită basilica Notre Dame
Astăzi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. Dupa amiază se merge catre Quebec, iar cina o veți servi la “Cabane a sucre”. Cazare în zona orașului Quebec.

ZIUA 6. Timp liber. Opțional: Quebec Whale Whatching Cruise
Zi liberă sau optional veți putea participa la o croaziera unde veți putea privi de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se înnopteaza în zona Quebec.

ZIUA 7. Quebec – Ottawa - Gananoque. Opțional Muzeul Canadian al Civilizațiilor
Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piață, Curtea Supremă. Veți merge apoi catre Gananoque - 1000 de insule, unde se va și înnopta.
 

ZIUA 8. 1000 de insule – Toronto.  Opțional: Croaziera la 1.000 de insule
Timp liber la râul St Loren sau opțional excursie cu barca pe râul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge în continuare cu autocarul catre Toronto. Cazare în zona Toronto.

ZIUA 9. Toronto - Niagara on the Lake - Niagara Falls. Opțional: croazieră+cină cascada Niagara
Se viziteaza orașul Niagara on the Lake. Dupa prânz veți participa, opțional, la o croaziera de neuitat cu vaporașul turistic pe Niagara.Apoi vă veți caza și vă veți pregăti pentru o cină în Turnul Skylon, de unde veți putea admira întreaga cascadă. Se înnopteaza în zona cascadei Niagara.

ZIUA 10. Niagara Falls - Amish Country – Lancaster
Dupa micul dejun vă invităm să treceți granița cu SUA și să vizitați statul New York. Ne vom opri apoi în zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuită de comunitatea de Amish. Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina într-un restaurant al comunitații Amish. Se înnoptează în zona Lancanster.

ZIUA 11. Lancaster - Hershley`s Chocolate World – Gettysburg -Washington DC
Veți face un scurt tur la unul dintre cele mai faimoase parcuri tematice-Hershley`s Chocolate Word, de unde veți putea cumpara ciocolată american de cea maăi buna calitate. Apoi vă veți deplasa către Gettysburg, unde veți vizita câmpul de batalie și orașul. După aceea, vă veți îndrepta catre Washington DC. Veți vizita Georgetown, apoi veți avea timp liber. Aici veți face un tur seara, unde puteți vedea cunoscutele memoriale, Casa Alba și cladirea Capitolului. Se înnopteaza în zona Washington DC.

ZIUA 12. Washington DC
Dimineață veți merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Albă, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea aveți timp liber să vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se înnopteaza în zona Washington DC.
 

ZIUA 13. Washington DC – Philadelphia - New York City. Opțional zbor cu elicopterul deasupra New Yorkului
Astăzi veți face o vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurta plimbare la punctele de atracție turistică. În continuare veți pleca spre New York. Opțional zbor cu elicopterul deasupra New Yorkului sau shopping la The Mills Jersey Gardens. Se înnoptează în zona orașului New York (New Jersey).

ZIUA 14. Plecarea spre casă
În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

OPȚIONAL:
- Taxa suplimentară cameră single – 779 euro
- Pachet excursii opționale: 249 euro

INFORMAȚII IMPORTANTE
Agenția organizatoare își rezervă dreptul de a efectua modificari asupra programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
Pentru a călători este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii și VIZA pentru a intra în SUA. Va recomandăm să cumparați programele opționale la momentul rezervării, prețul poate sa difere la fața locului. Agenția nu este raspunzatoare în cazul în care clientul nu reușeste să obțină viza.


COD: CDDPREM


Servicii incluse

• Bilet de avion dus intors București - New York
• Taxe de aeroport (590 euro)
• Bagaj de mana si de cala
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Autocar modern cu aer conditionat
• Ghid in limba romana pe toata perioada circuitului
• Cazare la hotel de 3 si 4 stele
• Mic dejun + 1 cina in Quebec + 1 cina cu specific in Amish Country
• Excursii conform programului

Servicii neincluse

• Asigurare storno (recomandată - se poate oferi la cerere - 20 euro/persoană)
• Asigurare medicala de calatorie (recomandată - se poate oferi la cerere - 20 euro/persoană)
• Pachet excursii optionale: 249 euro/persoana

Excursii optionale

- Pachet excursii opționale: 249 euro

Preturi

27.05.2020 - 09.06.2020 ( locuri indisponibile ) 2389 EUR
18.06.2020 - 01.07.2020 2449 EUR
22.09.2020 - 05.10.2020 2389 EUR

Sign In