CIRCUIT DE 13 NOPTI IN CANADA - GREAT EXPLORER

Descriere oferta

Canada este o ţară mare, care oferă un peisaj variat, cu lacuri strălucitoare, munţi stâncoşi, nesfârşite întinderi îngheţate, păduri seculare, cascade fabuloase, oraşe moderne dar şi pline de istorie şi cultură, într-un cuvânt un pământ de vis.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

ZIUA 1 Sosire în Calgary
În funcţie de orarul de zbor veţi ajunge în Calgary și veţi fi preluaţi de la aeroport pentru a ajunge la hotelul la care veţi fi cazaţi.

ZIUA 2 Calgary – Parcul National Banff
Mic dejun. Descoperirea petrolului a transformat orașul de fermieri Calgary într-un oraș sofisticat. Este, de asemenea, gazda anuala a concursului de rodeo și a festivalului renumit Calgary Stampede. Veţi face un tur al orașului pentru a vedea atracţiile principale printre care Canada Olympic Park și stadionul Saddledome. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Banff, care este poarta de acces catre Canadian Rockies. Veţi avea ocazia sa admiraţi frumuseţea uimitoare a naturii. Cazare în Canmore.

ZIUA 3 Parcul National Banff - Lacul Louise – lcfield Columbia - Jasper 
Mic dejun. Astazi va veţi bucura de o zi pitoreasca. Prima oprire va fi la lacul Louise, a carui apa tucoaz creeaza o oglinda naturala ce refecta împrejurimile. Urmatoarea oprire va fi la Icefield Columbia unde veţi putea admira gheţarul Columbia. Opţional puteţi experimenta Ice Explorer, un vehicul masiv de teren conceput special pentru deplasarea pe gheaţa. Veţi continua excursia catre Parcul Naţional Jasper pentru a va bucura de peisaje incredibile formate din chei grandioase și lacuri în nuanţe de albastru și verde. Opţional va puteţi plimba cu barca pe râul Athabasca. La finalul zilei veţi face un tur de orientare al orașului Jasper.

ZIUA 4 Parcul National Jasper – Muntele Robson – Kamloops 
Mic dejun. Veţi pleca din Jasper și veţi urmari cursul Râului Fraser pentru a ajunge la baza Muntelui Robson, muntele cu cel mai înalt vârf din Canadian Rockies. Veţi continua pe autostrada Yellowhead de-a lungul râului Thompson pentru a admira priveliști spectaculoase ale Munţilor Monashee. Cazare în Kamloops.

ZIUA 5 Kamloops – Vancouver
Mic dejun. Pe masura ce veţi calatori din Coasta British Columbia catre zona de coasta a Pacificului veţi putea observa ca vegetaţia se schimba de la deșert la paduri luxuriante. Veţi ajunge în Vancouver și veţi face un tur panoramic al orașului ce include Parcul Stanley, Gas Town, China Town și alte obiective importante. Seara veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a va plimba pe Strada Robson și pentru a face cumparaturi .

ZIUA 6 Vancouver – Victoria – Vancouver –Zbor de noapte Toronto
Mic dejun. Astazi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la excursia opţionala Turul Insulei Vancouver. Va veţi îmbarca pe ferryboat pentru a traversa insula Vancouver. Veţi ajunge în Victoria unde veţi putea admira Gradinile Butchart – faimoase în intreaga lume, Portul, Bastion Square și Parcul Thunderbird. Veţi lua ferryboat-ul pentru a va întoarce în Vancouver și veţi fi transferaţi la aeroport petru a lua avionul de noapte catre Toronto.

ZIUA 7 Sosire în Toronto - Cascada Niagara 
Mic dejun. Dimineaţa veţi ajunge în Toronto și veţi face un tur al orașului cu autocarul (4 ore). Opţional puteţi merge la CN Tower. Apoi veţi pleca catre Cascada Niagara formata din apa topita a Glaciarului Wiscosin. Impresionanta cascada curge maiestuos la intersecţia dintre Statele Unite și Ontario, Canada. Cazare în zona Cascadei Niagara. Opţional puteţi participa la cina în Turnul Skylone.

ZIUA 8 Cascada Niagara – Gananoque
Mic dejun. Dimineaţa veţi vizita cascada. Opţional puteţi participa la o croaziera la bordul „Hornblower” sau la un zbor deasupra Cascadei. Excursia va continua catre Gananoque. Veţi face o vizita panoramica a capitalei coloniale a Canadei – Kingston. Cazare în Gananoque.

ZIUA 9 Gananoque – Montreal
Mic dejun. Dimineaţa veţi avea timp liber la Lacul St. Lawrace. Opţional puteţi participa la croaziera 1000 insule pentru a descoperi privelişti uimitoare (1 oră). Apoi veţi pleca către Montreal. Cazare Montreal.

ZIUA 10 Montreal – Quebec
Mic dejun. Dimineaţa veţi face un tur al orașului Montreal, care este situat pe o insula la confluenţa a trei râuri: St. Lawrence, Riviere des Prairies și Ottawa. Locaţia sa îi da o atmosfera „Joie de vivre” care este contagioasa. Pe perioada verii este încântator sa beţi un cappuccino la o cafenea de pe unul dintre bulevarde, iar pe perioada iernii toate activităţile se învârt în jurul patinoarului în aer liber. Veţi vizita Bulevardul Saint Laurent, principala artera din oraș, unde veţi gasi o varietate de restaurante și magazine. Nicio vizita la Montreal nu este completa fara o vizita la metrou, unde veţi gasi numeroase restaurante, magazine, chiar și apartamente rezidenţiale. Dupa-amiaza veţi pleca spre Quebec. Acest oraș este cel mai bine de vizitat pe jos pentru a putea admira strazile sale pietruite și magazinele ofertante. Cele mai multe obiective turistice, restaurante și hoteluri se află în zona veche a orașului Quebec, care masoara doar 11 km patraţi. Zona nu este plata, astfel încât mersul pe jos o sa va supuna la un pic de efort, mai ales daca va decide_i sa mergeţi din partea de sus a orașului catre partea de jos a orașului, dar cu siguranţa merita efortul. Seara veţi savura o cina tradiţionala „Cabane a sucre” în Quebec.

ZIUA 11 Quebec
Mic dejun. Astazi veţi avea timp liber la dispoziţie sau puteţi participa la o excursie opţionala Whale Watching Cruise. Daca doriţi sa va bucuraţi de timp liber va recomandam sa luaţi o pauza de la vizitat și sa procedaţi precum localnicii: luaţi un scaun și savuraţi un cafe late sau o clatita delicioasa. Nu ar trebui sa rataţi Muzeul Civilizaţiei din partea de jos a orașului sau Cetatea din partea de sus a orașului. Cazare în zona Quebec.

ZIUA 12 Quebec – Ottawa
Mic dejun. Veţi pleca dimineaţa din Quebec și veţi ajunge în Ottawa, descris ca unul dintre cele mai frumoase orașe din lume de catre multe reviste de calatorii. În cadrul orașului se gasesc 12 muzee naţionale, Royal Canadian Mint, piaţa Byward și un centru aglomerat cu restaurante, magazine și pub-uri. În zona se pot face numeroase activitaţi de exterior: pescuit, golf, drumeţii, schiat și multe altele.Tot aici au loc spectacole muzicale de clasa mondiala, dar este și o viaţa de noapte palpitanta astfel încat orice vizitator va fi încântat de la persoane singure, cupluri pâna la familii cu copii. Cazare în Ottawa.

ZIUA 13 Ottawa – Toronto
Mic dejun. Veţi pleca catre Toronto. Dupa-amiaza veţi avea timp liber la dispoziţie în centrul orașului pentru a face cumparaturi.

ZIUA 14 Zbor de întoarcere catre București
Mic dejun. În funcţie de orarul de zbor veţi fi transferaţi la aeroport pentru întoarcerea în București.

ACTE NECESARE:
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea în prealabil a Autorizaţiei Electronice de Călătorie (Electronic Travel Authorization – eTA).

CONDITII DE PLATA:
-
La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no showServicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxe de aeroport: 990 €/pers
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 12 nopti la hoteluri verificate
- Bilet de avion de noapte între Vancouver şi Toronto
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
- 1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
- Excursii conform program

Servicii neincluse

- Tips: 3 usd/zi/pers pentru sofer si 2 usd/zi/pers pentru ghid.
- Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.

Excursii optionale

- Excursii opționale: 239 €/pers. (opțional):
Ice Explorer
Cina Skylon Tower
CN Tower
Croaziera HornBlower la Niagara
Croaziera 1000 Insule
- Zbor peste Niagara: 149 €/pers
- Turul Insulei Vancouver: 139 €/pers
- Croaziera pentru observarea balenelor: 99 €/pers

Transport

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana

Preturi


Sign In