CIRCUIT DE 10 NOPTI IN SUA COASTA DE EST

Descriere oferta

Coasta de Est, este plină de atracții turistice care mai de care mai extravagante și mai spectaculoase. Unele dintre cele mai populare o reprezinta Casa Alba și Statuia Libertații.

Ziua 1: Sosire în New York
Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building
După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Plymouth-Boston
Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Opţional puteţi vizita The Breakers, impresionanta casa a familiei Vanderbit și Biserica Sf. Maria, la care a avut loc nunta lui Jacqueline Lee Bouvier și a senatorului din acea vreme – John Fitzgerald Kennedy. Veţi merge de-a lungul drumului de pe marginea oceanului pentru a admira toate casele grandioase și veţi continua catre Plymouth. Veţi face un tur panoramic al centrului istoric incluzând Mayflower II și Pilgrim Rock. Opţional veţi putea încerca gustul autentic de homar în coliba unui pescar. Veţi continua calatoria spre Boston și veţi fi cazaţi în zona Boston.

Ziua 4: Boston
Mic dejun. Boston nu este doar capitala Massachusetts, poate fi considerata și capitala New England. Este un oraș foarte frumos și  cu o mare însemnatate istorica. Veţi face un tur al orașului cu vizita la Cambridge unde sunt localizate Universitatea Harvard și campusul MIT. În continuare veţi vedea cele mai populare atracţii ale secolelor 18 și 19, va puteţi plimba pe Freedom Trail și puteţi vedea de unde a început Revoluţia Americana. Veţi ajunge la Boston Common, cel mai vechi parc public din SUA, Beacon Hill, cel mai vechi cartier cunoscut pentru strazile sale înguste, încântatoare și pentru lampile de iluminat cu gaz. Apoi veţi merge la Quincy Market, unde puteţi vedea Faneuil Hall și veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a face cumparaturi, pentru a descoperi orașul și pentru a lua cina. Se înnopteaza în zona Boston-ului.

Ziua 5: Boston-Cascada Niagara
Mic dejun. Veţi pleca spre Cascada Niagara și va veţi bucura pe drum de zona pitoreasca a regiunilor din New England. Cazare în zona Cascadei Niagara.

Ziua 6: Cascada Niagara – Amish Country
Mic dejun. Veţi vizita Cascada Niagara. Opţional puteţi participa la croaziera Maid of the Mist. Dupa-amiaza veţi merge catre New York și veţi face scurte opriri pentru poze în localitaţile Lancaster și Amish Country. Veţi lua cina într-un restaurant specific comunitaţii Amish. Cazare în zona Lancaster.

Ziua 7: Amish Counrty – Washington DC
Mic dejun. Vizitaţi Muzeul și Casa Amish și apoi veţi pleca spre Washington. Dupa- amiaza veţi face o oprire în Georgetown unde veţi avea timp liber la dispoziţie. Cazare în zona Washington DC.

Ziua 8: Washington DC
Mic dejun. Dimineaţa veţi merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea aveţi timp liber sa vizitaţi pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, printre care și Muzeul Air & Space. Cazare în zona Washington DC.

Ziua 9: Washington DC – Philadelphia – New York/New Jersey
Mic dejun. Astazi veţi face o vizita în centrul orașului Philadelphia, cu o scurta plimbare la cele mai importante puncte de atracţie turistica. Apoi veţi merge la Elisabeth Outlet Mall unde veţi putea face cumparaturi la magazinele celor mai faimoase brand-uri. Cazare în New Jersey.

Ziua 10: New York
Mic dejun. Dimineaţa veţi face o plimbare prin New York pentru a vedea unele dintre cele mai importante obiective turistice. Dupa-amiaza veţi avea timp liber la dispoziţie. Opţional excursie la Statuia Libertaţii și turul Insulei Ellis: veţi lua ferryboat-ul de la Battery Park catre Insula Liberty, apoi veţi merge catre Muzeul Imigraţiilor din Insula Ellis. Seara va veţi întoarce la hotel pentru cazare.

Ziua 11: Zbor de întoarcere către Bucureşti
Mic dejun. În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

ACTE NECESARE:
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei în prealabil.

CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare
100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile inainte de plecare sau no show

Servicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxe de aeroport: 590 €/pers
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 10 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
- 1 cină cu specific in Amish Country
- Excursii conform program

Servicii neincluse

- Excursii opționale: 229 €/pers. (opțional)
- Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.
- Tips: 3 usd/zi/pers. pentru sofer si 2 usd/zi/pers. pentru ghid.

Excursii optionale

- Excursii opționale: 229 €/pers.

Transport

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana

Preturi

30.09.2020 - 10.10.2020 2089 EUR

Sign In