CIRCUIT DE 11 NOPTI IN CUBA – Havana - Vinales - Playa Larga - Trinidad - Santa Clara

Descriere oferta

Vamos a Cuba! Invitație irezistibilă pentru a te bucura de o experiență fascinantă. Dorim că tu să experimentezi Cuba unică alături de noi în acest circuit!
Cuba este cea mai mare insulă din Caraibe. Aceasta este una dintre cele mai atrăgătoare destinații de călătorie de pe planetă. O insulă vastă care are mai mult de 5.000 de kilometri de coastă, plaje fascinante, recife de corali care se aprind în apele turcoaz, dar și peisajul luxuriant al insulei care a oferit refugiu revoluționarilor și a inspirat scriitori din întreaga lume, precum Hemingway.  În plus, aici se găsesc oameni extrem de ospitalieri, iar țara este una dintre cele mai sigure din întreagă lume pentru turiști.

PRIMII 4 TURISTI INSCRISI IN PROGRAM BENEFICIAZA DE O REDUCERE DE 100 EURO/PERS.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (07.04.2023) - București – Havana (1 escala)

Ne vom întâlni la aeroportul Henri Coandă pentru procedura de îmbarcare.


Ziua 2 (08.04.2023) - Havana

Ajungem în Havana, iar după procedurile de control pașapoarte, ne vom întâlni cu ghidul local care ne va conduce către hotel. Ziua va continua cu timp liber de relaxare și plimbare prin orașul Havana.

Cazare Guest House în Havana.


Ziua 3 (09.04.2023) – Havana, tur de oraș

Servim micul dejun și mergem să vizitam orașul Havana. Ne vom întâlni cu ghidul local și vom merge într-un tur ghidat al orașului istoric Havana în care vom putea admira cele mai importante obiective turistice: Plaza de Armaș, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, Piața Catedralei, Bodeguita del Medio, Capitolio, Muzeul Revoluției, Teatrul Mare.

După turul ghidat care durează aproximativ 5 ore mergem să servim masa și apoi, vom închiria mașini decapotabile, clasice americane. Mașinile colorate ne vor duce să vedem printre altele cartierul unde a trăit artistul cubanez Jose Fuster – supranumit Picasso al Cubei, casa celebrului revoluționar Che-Guevara, tot aici vom admira orașul de la înălțime. Vom mai vizita și strada Prado, una dintre cele mai frumoase din Havana.

După amiaza ne întoarcem la cazare.


Ziua 4 (10.04.2023) – Havana – Vinales

După micul dejun, ne îndreptam spre nordul țării, mai exact în Vinales - patria trabucurilor. Aici vom avea timp liber pentru a descoperi orașul. Cei interesați de dansul latino, pot participa la cursuri de salsa sau pot încerca celebrele cluburi de noapte.


Ziua 5 (11.04.2023) – Vinales

Începem ziua cu o plimbare călare de 2-3 ore prin plantațiile de tutun. Aici vom descoperi cum se meșterește un trabuc, cum se desfășoară o zi obișnuită în plantație și cum se fabrică celebrele trabucuri, iar locul cel mai bun nu poate fi decât în zona unde crește cel mai bun tutun din lume.

După pauza de prânz vom merge să vizităm peștera Indian pe care o vom traversa cu barca pe un râu interior.

Apoi vom merge la Puerto Esperanza pentru plajă și relaxare.

Seara ne întoarcem în Vinales.


Ziua 6 ( 12.04.2023) – Vinales – Playa Larga

Ne trezim devreme, servim micul dejun și plecăm la drum. După un drum de aproximativ 6 ore vom ajunge în Playa Larga, care este, fără îndoială, una dintre cele mai bune plaje din Cuba.

Apele curgătoare ale Playa Larga sunt netede, în timp ce valurile blânde se rostogolesc pe măsură ce ziua trece. Cantitatea mare de arbori din jurul liniei de coastă oferă o mulțime de zone umbrite pentru odihnă sau pentru a face plajă fără a fi ars de soare.

Pe drum ne vom opri să vizitam Guama, situată în sudul provinciei Matanzas, unde găsim ferma de crocodili.

După amiaza vom avea timp de plaja sau plimbare prin orașul Playa Larga.Cazare Playa Larga.


Ziua 7 (13.04.2023) - Playa Larga

Ziua de azi o dedicăm plajei, snorkel și scuba diving.

Playa Larga este printre cele mai bune locuri de scuba din Cuba, iar pentru cei 40 de euro/ora probabil și cel mai ieftin scuba din întreaga lume, ne vom bucura de un peisaj marin superb.


Ziua 8 (14.04.2023) - Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad

Servim micul dejun și ne îndreptăm către Cienfuegos - perla Sudului. Este un oraș mic și liniștit, dar și cel mai nou oraș al Cubei. În 2005 a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO datorită centrului istoric bine păstrat. Vom admira într-un tur ghidat principalele atracții turistice ale orașului precum Bulevardul Prado, Parcul Jose Marți, Teatrul Tomas Terry și Catedrala Purisima Concepcion.

Călătoria noastră continuă către fermecătorul oraș colonial Trinidad, inclus în Patrimoniul UNESCO, fapt ce atrage anual sute de mii de turiști. După ce vom ajunge în Trinidad, ne vom caza și vom avea timp liber.


Zilele 9 (15.04.2023) – Trinidad

Tur de oraș Trinidad. Orașul Trinidad face parte din provincia Sancti Spiritus și din 1988 a fost inclus în patrimoniul UNESCO. A fost fondat în anul 1514 de conchistadorul Diego Velazquez, iar astăzi te învăluie într-o atmosfera unica data de arhitectura specifică, de labirintul de străduțe cu piatra cubică și un relaxant aer romantic. Casele îmbină stilurile neoclasic și baroc cu influențele maure: sunt „îmbrăcate” în culori pastelate și au balcoane artistic construite. Aici se afla și cea mai mare biserică din Cuba: Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad, construită între 1817 și 1892.

Tot aici ne vom relaxa la plaja.


Ziua 10 (16.04.2023) – Trinidad – Santa Clara - Varadero

Servim micul dejun și mergem către Santa Clara, oraş legat de numele celebrului revoluţionar cubanez Che Guevara, locul unde a avut loc ultima bătălie a Revoluţiei Cubaneze din anul 1958. Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi, urmând a vizita apoi, Mausoleul Che Guevara, care adăposteşte “rămăşiţele” revoluţionarului marxist Ernesto “Che” Guevara şi ale celor 29 colegi ai săi, ucişi în anul 1967, atunci când Guevara a încercat să pornească o revoltă armată în Bolivia.

După amiază plecăm către Varadero

Cazare și cina la hotel Sol Palmeras 4*.

Ziua 11 (17.04.2023) - Varadero

Avem o zi întreagă să ne bucurăm de “Paradisul din Caraibe” așa cum este numită stațiunea Varadero. Ne vom relaxa și ne vom bucura de plaja toată ziua.


Ziua 12 (18.04.2023) – Varadero – Havana

Prima parte a zilei o vom petrece în Varadero la plajă apoi după prânz vom pleca către Havana unde ne vom caza pentru ultima noapte în Cuba.


Zilele 13 - 14 (19-20.04.2023) – Havana - București (2 escale)

Revenim acasă mai bogați în experiențe pe care cu siguranță nu le vom uita niciodată!

Descoperă! Călătorește! Relaxează-te! Împreună cu DCR Adventures!


Important de știut:

- Pașaport cu o pagină liberă, valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)
- plățile în Cuba se fac în moneda locala (Peso Cubanez) se schimba la fata locului din EURO.
- Grup minim pentru organizarea circuitului: 10 persoane
- Grup maxim pentru organizarea circuitului: 20 persoane
- Supliment single: 320 euro
- Cazarile se vor face la hoteluri/pensiuni 3*
- Puteti consulta conditiile de calatorie in Cuba accesand linkul: https://www.mae.ro/travel-conditions/3689

Servicii incluse

- Zbor dus-întors Bucuresti - Havana si retur ( cu escala )
- Bagaj de cala si de mana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- 11 nopti cazare la hoteluri/pensiuni 3*
- Mic dejun in fiecare dimineata
- Excursii conform program
- Insotitor de grup din partea agentiei
- Ghidaj în limba engleza pe toată durata excursiei

Servicii neincluse

- Mesele de prânz și cina( aprox: 30 euro/zi);
- Tips pentru ghizii locali;
- Intrările la obiectivele turistice din Cuba;
- Viza în Cuba;
- Plimbare cu caii în Vinales – 15 euro/ora;
- Scuba diving - 40 euro
- Plimbarea cu mașină decapotabila în Havana – 40 euro/mașină/ora;
- Posibil test PCR;
- asigurarea storno + medicală (vă putem ajuta cu oferte);
- alte cheltuieli personale (de ex. souveniruri).

Excursii optionale

- Plimbare cu caii în Vinales – 15 euro/ora
- Scuba diving - 40 euro
- Plimbarea cu mașină decapotabila în Havana – 40 euro/mașină/ora

Informatii despre transport

- Transport avion Bucuresti - Havana si retur (cu escala)

Preturi

07.04.2023 - 19.04.2023 2590 EUR

Sign In