Circuit 7 nopti in Turcia - Antalya & Pamukkale

Descriere oferta

Va invitam intr-o minunata excursie de 8 zile / 7 nopti in Turcia, unde veti avea ocazia sa explorati pe indelete Antalya, sa vizitati terasele albe din Pamukkale sau ruinele magnicului oras antic Hierapolis!

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: Sosire în Antalya
Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel. Veți înnopta în regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru următoarele trei nopţi.

Ziua 2: Cocktail de bun venit & tur de statiune
Veţi avea parte de un cocktail de bun venit, unde veţi primi toate informaţiile necesare cu privire la excursie. Apoi veţi face un tur al împrejurimilor. Veţi avea timp liber sau puteţi opta pentru o excursie opţională.

Ziua 3: Antalya – Shopping
După micul dejun veţi face un tur al orașului Antalya. Veti avea timp liber la dispoziţie pentru a face cumpărături. Pe perioada vizitei veţi avea ocazia să mergeţi la o fabrică de bijuterii și la o fabrică de produse din piele. Frumoasa excursie se va termina cu vizita la cascada Karpulkazdiran.

Ziua 4: Pamukkale
Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

Ziua 5: Hierapolis
Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta în regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru următoarele trei nopţi.

Ziua 6: Timp liber sau excursie opţională
După micul dejun vă puteţi bucura de soare, mare și atracţiile oferite de hotel sau puteţi participa la una dintre excursiile opţionale propuse de ghid.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opţională
După micul dejun vă puteţi bucura de soare, mare și atracţiile oferite de hotel sau puteţi participa la una dintre excursiile opţionale propuse de ghid.

Ziua 8: Zborul de întoarcere
Autocarul va va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.


Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuiesă fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere. Va recomandam sa achizitionati programele optionale in momentul rezervarii, pretul acestora poate sa difere la fata locului.
Agentia organizatoare, ghidul sau insotitorul de grup poate efectua modificari asupra programului ( schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia ) fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

COD: CDDPREM


Servicii incluse

- Zbor Bucuresti - Antalya si retur
- Bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxe aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
- Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură

Servicii neincluse

- Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 99 €/pers. (opțional)
- Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

Preturi


Sign In