Tenerife

Tenerife este un paradis pentru turisti si o destinatie de vacanta idilica. 

Insula Tenerife este cea mai mare (2034 kilometri patrati) si cea mai inalta (3718 metri) dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. 

Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita. In centrul Insulei Tenerife se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m. În opinia alpiniştilor, ascensiunea până în vârf este foarte dificilă, datorită faptului că începe extrem de aproape de nivelul mării. Muntele este simbolul insulei şi poate fi văzut din orice loc de pe Tenerife. 
Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite si clare (aceste sunt destul de dese) este uimitoare; culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care vi-o puteti imagina. În plus, Pico del Teide este un vulcan activ şi în ziua de astăzi. Cu telecabina se poate ajunge până la 200 m de vârf. 
Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, fiind numita de obicei un mini continent. Capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. 
Coasta de nord a insulei este tarmuita de stanci abrupte, dar in partea de sud se afla una dintre singurele campii ale insulelor din arhipelag. 
Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate statiuni din Tenerife sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz in nord si Las Caletillas in est. 

Vă recomandăm: Teide National Park, Puerto de la cruz, Playa de las Americas, Santa Cruz de Tenerife, Los Cristianos, Costa Adeje, San Cristobal de la Laguna, Los Gigantes, Candelaria, Puerto de Santiago, Loro Parque, Parcul Tematic Camel, Piramidele Guimar, Costa del Silencio, Gradina Botanica Orotrava, Parcul Acvatic, Parcul Tematic Pueblo Chico, Parcul Tematic Jungle, Castelul San Miguel, Siam Park.

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-vacanta-de-7-nopti-in-tenerife-de-la-680-euro.html

Hai cu chef de ducă în Tenerife! Rezervă-ți acum vacanța de vis!

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-vacanta-de-7-nopti-in-insula-primaverii-eterne-tenerife.html

Îți dorești o vacanță minunată în Tenerife? Profită de ofertă și rezervă locuri acum!

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-speciala-circuit-inedit-de-11-zile-in-insulele-canare-tenerife-gran-canaria.html

Îți dorești să vizitezi Tenerife și Gran Canaria? Descoperă lumea fascinantă a Insulelor Canare prin acest circuit unic!

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-speciala-circuit-de-8-zile-in-insulele-canare-tenerife-gran-canaria.html

Îți dorești să vizitezi Tenerife și Gran Canaria? Descoperă lumea fascinantă a Insulelor Canare prin acest circuit unic!