Barcelona

Barcelona este un oraș plin de istorie recunoscut mai ales pentru arhitectura sa, te copleșește cu frumusețea sa si cu greu poți alege doar un simbol care sa reprezinte acest oraș, dar dacă e sa numim doar unul atunci acela neapărat ar fi catedrala Sagrada Familia. Barcelona este un oraș pe gustul tuturor in care nu ai cum sa te plictisești. Dacă ești un iubitor de arta si muzee atunci ai venit în locul potrivit întrucât Barcelona este orașul lui Picasso, Miro, Dali și multi alții. Dacă ești un iubitor de arhitectura și al plimbărilor prin parc atunci cu siguranța vei rămâne de-a dreptul impresionat, iar Antoni Gaudi este un nume pe care nu-l vei mai uita niciodată.

Dacă ești un iubitor de plaje si terase atunci Barcelona nu te va dezamăgi, iar dacă mergi cu familia si ai copii atunci în Barcelona veți putea petrece o vacanta educativa si de neuitat, în care ai ce sa vizitezi, începând de la parcuri de distracții, o imensa gradina zoologica, o gradina botanica și nu în ultimul rând unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Dacă sunteți iubitori de fotbal și nu numai, atunci cu siguranța vei dori măcar sa vizitezi stadionul și muzeul unei dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume, iar dacă aveți timp si va permite bugetul atunci neapărat sa vizionați direct de pe arena Camp Nou un recital de fotbal oferit de extratereștrii Barcei.

Dacă iubești viata de noapte atunci ai venit în locul potrivit întrucât Barcelona este orașul care nu doarme niciodată, iar zonele Barri Gothic, Rambla si plaja Barceloneta sunt cele mai animate pe timpul nopții. Odată ce ai pătruns în acest oraș deja ești vrăjit iar Barcelona devine un orașul de care nu poți sa te mai desparți, iar dacă o faci, pleci cu promisiunea unei imediate reîntoarceri.

Vă recomandăm să vizitați: Sagrada Familia, Parcul Guell, Aquarium Barcelona, Parcul si Castelul Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Muzeul Ciocolatei, Port Vell, Casa Mila, Casa Batllo, Arcul de Triumf, Catedrala Le Seu, Monumentul lui Columb, Stadionul Camp Nou si Muzeul FC Barcelona, Parc de la Ciutadella si Zoo Barcelona, Cartierul La Rambla, Cartierul Gothic, Turnul Agbar, Muzeul National de Arta Catalana ( Palatul National ), Piata D'Espagna, Piata Catalunya, Arenas de Barcelona, Parcul de distractii Port Aventura, Fantanile Magice din Barcelona ( Montjuic ), Muzeul Maritim.

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-city-break-de-4-nopti-in-barcelona-1.html

Îți dorești să vizitezi Barcelona? Profită de ofertă! Plecări din București, Cluj, Timișoara!

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-sejur-de-6-zile-cu-ghid-8-martie-la-barcelona.html

Îți dorești să vizitezi orașul lui Gaudi? Rezervă locuri acum cu 50% avans!

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-city-break-de-4-nopti-in-barcelona-2.html

Îți dorești să vizitezi Barcelona - Orașul lui Gaudi? Rezervă locuri acum!