Viena

Viena, capitala Austriei, este un oras splendid, cu cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul ramane patruns de grandiosul spirit imperial, reprezentat de palatele impozante si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.
Mostenirea culturala a orasului e in mare parte muzicala, mari comporzitori precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn si Mozart au trait si au concertat aici. In zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat, mentin vie traditia orasului, sustinand mai multe concerte de muzica clasica decat in oricare alt oras al lumii.
Majoritatea atractiilor turistice sunt in vasta zona pietonala,in centrul orasului , zona ce odata a fost imprejmuita de zidul de aparare al orasului. Acesta a fost inlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o sosea circulara ce inconjoara intreaga zona.
Spre marginea orasului se afla faimosul parc de distractii Prater, si opulentul palat Schonbrunn , resedinta de vara a familiilor regale. Turistii nu ar trebui sa rateze o excursie in padurile Vienei unde se gasesc o multime de taverne(\'heuringen\') si crame. 

Vă recomandăm să vizitați: Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg, Piata Muzeelor, Stfens Platz, Karls Kirche, Parcul de distractii Prater, Cartierul Nou, Teatrul National, Opera, Primaria, Parlamentul, Ankeruhr din Hoher Markt Platz, Kartner Strasse, Gasser Strasse.

http://www.chefdeduca.ro/oferta/oferta-zilei-city-break-de-4-zile-3-nopti-la-viena-piata-de-craciun.html

Îți dorești să vizitezi celebra Piață de Crăciun din Viena? Profită de ofertă și rezervă acum!